Spoedgeval?

Spoedgeval?

bel 014 85 95 95 (24/7)

Over

DAP Equinox CVBA werd opgericht op 21/12/2011 vanuit de bestaande tweedelijnsdienst voor paarden van Dierenkliniek Venhei. DAP Equinox CVBA is nog steeds gevestigd onder het dak van Dierenkliniek Venhei.

Equinox kiest bewust om ecologisch en ethisch te ondernemen. Er wordt bijzondere aandacht geschonken aan onze afvalstromen, dit om optimale recyclage van onze afval mogelijk te maken. Bovendien steun ons bedrijf op regelmatige basis humanitaire projecten, zoals Memisa of Dierenartsen zonder Grenzen.

Recentelijk heeft ons bedrijf deelgenomen aan de campagne koopeengeit.be van DZG. Het is een project die de kansarme bevolking van Mali tot Tanzania steunt door middel van… een geit. De bevolking woont in berooide gebieden die door ‘warlords’ zijn achterlaten, waar de veestapel is uitgeroeid en de gewone burgers aan hun lot worden overgelaten. Waarom een geit? De klassieke redenen zijn gekend: melk en mest. Maar er zit meer in een geit dan u denkt. De start van een hoopvolle toekomst bijvoorbeeld. Lees meer…

 

 

Back to top